Αγαπητοί φοιτητές,

παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τη δυνατότητα πραγματοποίησης ολόκληρης ή μέρος της πρακτικής σας άσκησης στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus+ στο link:

http://erasmus.teiep.gr/2%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bd%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82-4/

Πιο συγκεκριμένα, δυνατότητα συμμετοχής στη δράση "κινητικότητα για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό" μέσω του προγράμματος Erasmus+ έχουν οι παρακάτω κατηγορίες φοιτητών:

α) όσοι έχουν ολοκληρώσει την πρακτική τους άσκηση αλλά διατηρούν τη φοιτητική τους ιδιότητα,

β) όσοι έχουν ήδη ξεκινήσει την πρακτική τους άσκηση και θα ήθελαν να κάνουν το υπόλοιπο της πρακτικής τους στο εξωτερικό. Θα πρέπει να μετακινηθούν στο εξωτερικό για τουλάχιστον 2 μήνες,

γ) όσοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα πρακτικής άσκησης.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε παρακαλούμε δείτε αναλυτικά την ανωτέρω πρόσκληση και υποβάλλετε την αίτησή σας έως 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ESPA