Η καταληκτική ημερομηνία  υποβολής αίτησης για την υλοποίηση της ΠΑ κατά το εαρινό 2022-2023 είναι η 21η Φεβρουαρίου, ημέρα Τρίτη , και αφορά όλες τις αιτήσεις (ΕΣΠΑ ή μη) και όλα τα τμήματα του πρώην ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ για τους φοιτητές που θα κάνουν ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑ.

Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν την Πρακτική τους στο εξάμηνο αυτό, να κάνουν αίτηση (ηλεκτρονικά στη σελίδα dasta.teiep.gr) εντός της προθεσμίας ακόμα και αν περιμένουν βαθμολογίες μαθημάτων. 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ θα χρειαστεί επιπροσθέτως, μετά την υποβολή της αίτησής τους,  να αποστείλουν με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, σκαναρισμένα και υπογεγραμμένα όπου απαιτείται, μαζί με την αίτηση τους (Ε01) εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη, στην οποία και θα αναφέρονται τα δικαιολογητικά που επισυνάπτουν. 

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με τη σχολή:

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Αγωγής και Φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία- 10 θέσεις

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 10 θέσεις 

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Λογοθεραπείας 10 θέσεις

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Νοσηλευτικής 6 θέσεις

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών 10 θέσεις

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Γεωπονίας 10 θέσεις

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Μουσικών Σπουδών 10 θέσεις

  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του σχετικού e-mail 

Το e-mail με τα συνημμένα δικαιολογητικά για τη χρηματοδότηση ΕΣΠΑ  θα πρέπει  να αποσταλεί (μέχρι 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ΘΕΜΑ:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για ΕΞΑΜΗΝΗ ΠΑ μέσω ΕΣΠΑ, ονοματεπώνυμο – τμήμα.

Σε όλους τους φοιτητές που στέλνουν τα δικαιολογητικά, θα σταλεί απαντητικό email επιβεβαίωσης, ότι δηλαδή έχουν παραληφθεί, εντός 2 εργάσιμων ημερών. 

 
ESPA