Μετά την απαραίτητη συντήρηση του πληροφοριακού συστήματος dasta.teiep.gr για να υποδεχτεί τις ΠΑ των φοιτητών του Νέου Προγράμματος Σπουδών σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Τρίτη 14/02/2023. Όσοι ενδιαφέρονται για την υλοποίηση της ΠΑ με έναρξη το Μάρτιο, τον Απρίλιο το Μάιο ή τον Ιούνιο, ανάλογα με το τμήμα θα μπορούν να υποβάλλουν την σχετική αίτηση μέσα από το dasta.teip.gr. Λογαριασμοί μπορούν να δημιουργούνται ήδη από σήμερα.

Την Τρίτη θα αναρτηθούν και τα σχετικά δικαιολογητικά για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ

 

Σημαντικές λεπτομέρειες.

1. 

Οι φοιτητές των Νέων Προγραμμάτων Σπουδών, δηλαδή όσοι δεν θα κάνουν 6μήνη ΠΑ αλλά θα κάνουν δίμηνη ή τρίμηνη ΠΑ , κατα τη δημιουργία του λογαριασμού στο dasta.teiep.gr για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους παρακαλούνται να γράψουν τα γράμματα ΝΠΣ πριν το όνομά τους (π.χ. ΝΠΣ Παπαδόπουλος Ιωαννης). Αν κάποιοι έχουν ήδη κάνει λογαριασμό μπορούν να το αλλάξουν από το προφίλ χρήστη.

 

 2. 

Επειδή μετά την αναβάθμιση σε ορισμένους υπολογιστές ενδέχεται να εμφανίζεται η παλια σελίδα, μετά την είσοδο στο dasta.teiep.gr επιλέξετε Shift και F5 για να ανανεωθεί 

ESPA