Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για την κινητικότητα φοιτητών με σκοπό την πρακτική άσκηση στο εξωτερικό

Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή φοιτητών στη δράση «κινητικότητα με σκοπό την πρακτική άσκηση στο εξωτερικό του Προγράμματος Erasmusplus» παρατείνεται έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου μπορούν να ανατρέξουν στη με αριθμ. 548/20-05-201 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Γραφείου Erasmusκαι να ενημερωθούν για τη διαδικασία υποβολής της αίτησης.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρακτική Άσκηση στο εξωτερικό μπορεί να πραγματοποιηθεί από 01/07/2014 έως 31/05/2016.

Πρέπει να επισημανθεί ότι οι φοιτητές εξασφαλίζουν την θέση τους με αυστηρή σειρά προτεραιότητας που κατοχυρώνεται από την ημερομηνία και ώρα κατάθεσης (ταχυδρομικώς, αυτοπροσώπως ή με e-mail) της έγκυρα συμπληρωμένης αίτησης και του αποδεικτικού αποδοχής από τον φορέα υποδοχής (π.χ. ηλεκτρονική αλληλογραφία με φορέα, βεβαίωση από φορέα) όπου θα αναφέρεται το διάστημα της πρακτικής άσκησης.

Παρακαλούνται οι Γραμματείες των Τμημάτων να προωθήσουν τη σχετική ανακοίνωση στους ενδιαφερόμενους φοιτητές του Τμήματός τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Erasmus(τηλ. επικ.: 26810 50544, fax: 26810 50549, e - mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Ο Ιδρυματικός Υπεύθυνος του Προγράμματος

Ιωάννης Γκανάς

Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΕΙ Ηπείρου

ESPA