Εκτύπωση

Η καταληκτική ημερομηνία  υποβολής αίτησης για την υλοποίηση της ΠΑ κατά το εαρινό εξάμηνο 2020-2021 είναι η 26η Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή , και αφορά όλες τις αιτήσεις (ΕΣΠΑ ή μη) και όλα τα τμήματα του πρώην ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ. Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν την Πρακτική τους στο εξάμηνο αυτό, να κάνουν αίτηση (ηλεκτρονικά στη σελίδα dasta.teiep.gr) εντός της προθεσμίας ακόμα και αν περιμένουν βαθμολογίες μαθημάτων. 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ θα χρειαστεί επιπροσθέτως, μετά την υποβολή της αίτησής τους,  να αποστείλουν με email στο praktiki@teiep.gr τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι και την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, σκαναρισμένα και υπογεγραμμένα όπου απαιτείται, μαζί με την αίτηση τους (Ε01) εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη. στην οποία και θα αναφέρονται τα δικαιολογητικά που επισυνάπτουν. 

Στους συνδέσμους που ακολουθούν θα βρείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά ανάλογα με τη σχολή:

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Αγωγής και Φροντίδας στην πρώιμη παιδική ηλικία (21 θέσεις)

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (27 θέσεις) (μαζί με τους φοιτητές του πρώην ΔΕ)

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Λογοθεραπείας (27 θέσεις)

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Νοσηλευτικής (4 θέσεις)

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (18 θέσεις)

Κριτήρια επιλογής ΕΣΠΑ Γεωπονίας (14 θέσεις)

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ του σχετικού e-mail 

Το e-mail με τα συνημμένα δικαιολογητικά για τη χρηματοδότηση ΕΣΠΑ  θα πρέπει  να αποσταλεί (μέχρι 26  Φεβρουαρίου) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με ΘΕΜΑ:

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΑ μέσω ΕΣΠΑ, ονοματεπώνυμο – τμήμα.

Σε όλους τους φοιτητές που στέλνουν τα δικαιολογητικά, θα σταλεί απαντητικό email επιβεβαίωσης, ότι δηλαδή έχουν παραληφθεί, εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερόμενος δεν το λάβει, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα που ακολουθούν:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

Για τα τμήματα που βρίσκονται στα Ιωάννινα,

2651050765

Για τα τμήματα που βρίσκονται στην Άρτα, και την Πρέβεζα,

2681050237