Εκτύπωση

Ανακοίνωση

15 μέρες μένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Φοιτητικού Διαγωνισμού για την ΕΚΕ στις 31 Μαΐου 2015

Λάβε μέρος με την ομάδα σου στο φοιτητικό διαγωνισμό και κέρδισε εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες και συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Enterprise 2020 του CSR Europe, μέσα στο 2015.

Θέμα του διαγωνισμού:

Ο ρόλος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στο επιχειρείν ως μοχλός ανάπτυξης

Προθεσμία υποβολής εργασιών: έως 31 Μαΐου 2015

Περισσότερες πληροφορίες: Φοιτητικός Διαγωνισμός (http://csrhellas.eu/?page_id=10976)

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

τηλέφωνο: 210 – 33 87 422

Ο διαγωνισμός υλοποιείται σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Χορηγοί του φοιτητικού διαγωνισμού είναι οι εταιρείες μέλη του Δικτύου CSR HellasAegeanAlpha BankAXA Ασφαλιστική, Chipita, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Εθνική Τράπεζα, EurobankMcCain Hellas, Παπαστράτος, ΑΕ Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Epixeiro.grGetbusy.grGetcoding.grNeolaia.gr.

Με εκτίμηση,

Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη &

Ελληνικό Δίκτυο Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ

Ακαδημίας 61, 106 79, Αθήνα, Ελλάδα

Τ:(+30) 210 33 87 422 – 3 (εσωτ. 105) F:(+30) 210 33 87 424

E:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.cid:<a href=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="CToWUd">cid:<a href=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="CToWUd">cid:<a href=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="CToWUd">cid:<a href=Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." class="CToWUd">hncsr

www.csrhellas.org - www.globalcompactnetworkhellas.gr

www.csr-supplychain.gr - www.eucsrawards-hellas.gr